За нас

Фирма DiveTec Ltd. бе специално създадена, за да представлява и направи достъпна за всички в България марката Aqua Lung.

Нашата цел е да ви покажем най-доброто в подводния спорт, да ви помогнем да изживеете тръпката и магията от това, което за нас се превърна в начин на живот и на мислене, в посока, която следваме неотклонно.

Отворени сме към всички, които обичат гмуркането и ще споделим нашите знания и опит с тези, които тепърва ще пожелаят да го открият.

Цените на продуктите от пълната гама оборудване, които ще ви предложим, са съобразени с условията на българския пазар. Осигуряваме цялостна гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз.

Пожизнена гаранция за дихателните регулатори Aqua Lung и Apeks, номер едно сред професионалните, техническите и бойните водолази.
Готови сме за сътрудничество с клубове, инструктори и всички, които биха се доверили на марката Aqua Lung. За нас ще бъде чест да ви запознаем с нея и да докажем заедно нейните качества.

Ние сме тук изцяло заради нашата любов към гмуркането и затова по-голямата част от приходите ни ще продължават да бъдат инвестирани в изследването и изучаването на Черно море и неговите тайни. За да го направим заедно още по-познато, приятно и достъпно за всички нас, които обичаме морето и България.

От DiveTec Ви пожелаваме приятни изживявания и винаги успешни гмуркания.

Оставаме открити за вашите предложения и съвети.
Благодарим ви!


Информация за сключен административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG-RRP-3.005-4138. Пълна информация може да получите в прикачения файл - изтегли файл