Водолазен компютър Shearwater Teric

 Водолазен компютър  Shearwater Teric

Shearwater Teric Dive Watch

Shearwater Teric е интуитивен,с ярък цветен дисплей , свисока разделителна способност AMOLED гмуркане -компютър. С висока степен на персонализация, Shearwater Teric има визията на часовник -компютър във вид на часовник с безпрецедентни възможности каквито никога преди не е виждал.

Извън кутията, Teric е готов за гмуркане Air, Nitrox, Trimix и CCR и е единственият часовник за всички ваши нужди за гмуркане. От Open Water Diver до технически водолаз, Teric предлага набор от функции, който не са се виждали преди и дори има някои функции, които не са се  виждали и в неговия по-голям брат Perdix AI.

Интуитивните бутони за управление и навигацията в менюто са лесни за запомняне,отколкото объркващия набор от бутони на други  компютри. 


Добавете до два безжични предавателя, за да наблюдавате оставащия газ. Трансмитери се продават отделно, но са същите, както при Perdix AI.

Безжичното бързо зареждане, използвайки приложеното зарядно устройство или калъф за зареждане Qi, предлага повече от 30 часа време за гмуркане при 100% яркост. Няма нужда да се притеснявате за скъпите промени в батериите на всеки няколко месеца или да се откажете на половината път през вашето гмуркане.

Свържете се с Cloud на Shearwater на всяко устройство (ios, android, mac или windows) чрез bluetooth, за да изтеглите своите гмуркания и безпроблемно да ги синхронизирате във всичките си устройства. Актуализациите на фърмуера са много опростени и гарантира, че компютърът ви е актуализиран с най-новите функции.
  • Производител: Shearwater
  • Код на продукта: Shearwater Teric
  • Наличност: 3
  • 2,300.00 лв.
  • Без данък: 2,300.00 лв.

Изберете:

Тагове: костюм, гмуркане, дайвинг, дайвинг оборудване, скуба, скубадайвинг, водолазен компютър, харпунджия, техническо гмуркане