Регулатор Aqualung LEG3ND ELITE BLK ED DIN + OCTO

Ново Регулатор Aqualung  LEG3ND ELITE BLK ED DIN + OCTO

Описание на продукта

Aqualung Leg3nd Elite Black Edition е перфектната комбинация от висока функционалност и зашеметяващ дизайн. Естетичен шедьовър, направен с части от неръждаема стомана, интуитивната ергономичност е на една ръка разстояние. Експертите по гмуркане ще оценят техническата прецизност на този високоефективен регулатор.

1-ви степен:

Когато 1-вата степен не е свързана към цилиндър за гмуркане, устройството за автоматично затваряне (ACD) държи входа затворен, за да защити вътрешните компоненти на първата степен от замърсяване и корозивна вода. Поддържа вътрешното смазване. Поддържайте входния филтър чист и сух.

Дълбокото оребрение на регулатора създава голяма топлообменна повърхност, която помага да се предотврати образуването на лед върху механизма. Новата формована капачка забавя образуването на лед върху външната диафрагма.Автоматично балансиран (известен също като свръхбалансиран). Прогресивно увеличаване на работното налягане за поддържане на оптимални дихателни усилия: В зависимост от дълбочината на водолаза, работното налягане на първата степен автоматично се увеличава, за да се противодейства на повишената плътност на въздуха за дишане.

2-ри етап:

Новите отвори в предната част позволяват на водата да тече странично върху мембраната. Радиални отвори за предотвратяване на свободното течение при гмуркане при по-силни течения. Отворите са разширени, за да се намали пиковият инспираторен поток с до 20%.

  • Код на продукта: Aqualung LEG3ND ELITE BLK ED DIN + OCTO
  • Наличност: 1
  • 2,275.00 лв.
  • Без данък: 2,275.00 лв.

Тагове: гмуркане, дайвинг, дайвинг оборудване, скуба, скубадайвинг, аксесоари за гмуркане, регулатор