Регулатор Apeks XTX200 REGULATOR DIN

Регулатор Apeks XTX200 REGULATOR DIN

Регулаторът XTX200 може да бъде преобразуван от конфигурация на маркуч с дясна ръка (както фабрично се доставя от APEKS) в такава с лява ръка. Смяната на регулатора към конфигурация за лява ръка е едновременно бърза и лесна и може да се извърши от всеки оторизиран сервизен техник на APEKS. Този регулатор разполага и с реверсивна система на Вентури (RVS).

Регулаторът XTX200 включва новата функция на Diver Changeable Exhaust System (DCE). Тази система дава на водолаза възможността да промени от малък изпускателен отвор към голям изпускателен тройник. Това дава на потребителя избор между по-широк изпускателен тройник за минимална интерференция с мехурчета (основен за подводна фотография) и тесен изпускателен тройник за по-малък компактен удобен регулатор (идеален за пътуване или за използване като регулатор на октопод).

Новият бутон за прочистване подобри самото прочистване. Благодарение на новия отворен дизайн пречистването се самопочиства и предотвратява натрупването на отпадъци.
Новият ергономичен лост на Вентури на XTX200 е проектиран да намали количеството навлизане на песъчинки и също така да включва индексиращ, тактилен / звуков механизъм на лоста на Вентури с тресчотка.

Нов силиконов изпускателен клапан е използван в регулатора XTX200, подобрявайки ефективността на дишането.


Първи етап:


4 ъглови порта за средно налягане, 4 x 3/8” UNF.

2 ъглови порта за високо налягане, 2 x 7/16” UNF.
Допълнителен 5-ти порт.
Уникален свръхбалансиран дизайн на диафрагмата - докато водолазът се спуска, функцията за свръхбалансиране позволява на газа със средно налягане в маркуча да се увеличава със скорост, по-бърза от околната. Това води до превъзходна производителност в дълбочина.
Екологична суха система предпазва водата от главната пружинна камера, като по този начин предотвратява натрупването на лед и предпазва от тинята и замърсяването.


Втори етап:


Пневматично балансираната втора степен води до гладко и лесно дишане.
Бутоните за прочистване на XTX са големи и лесни за работа. Използва се двустепенно прогресивно продухване - натиснете продухването отстрани за по-нисък дебит, полезно, когато се изисква повече контрол.
Големият лост на Вентури има мека гумена ръкохватка, която го прави по-лесен за намиране и използване. Лостът намалява количеството навлизане на песъчинки и следователно се противопоставя на всяко възможно триене, осигурявайки гладка работа. Лесно за хващане копче за регулиране на силата на отваряне държи водолаза под контрол. Силиконов изпускателен клапан подобрява дишането на регулатора.
Мундщукът Comfo-bite™ на практика елиминира умората на челюстта.
Топлообменник (патентован), който обгражда механизма на клапана, разсейва студа, причинен от разширяването на газа, като същевременно извлича топлината на околната вода.  • Производител: Apeks
  • Код на продукта: XTX200 REGULATOR DIN
  • Наличност: 1
  • 1,680.00 лв.
  • Без данък: 1,680.00 лв.

Тагове: гмуркане, дайвинг, дайвинг оборудване, скуба, скубадайвинг, аксесоари за гмуркане, регулатор