Регулатор Apeks XTX100 REGULATOR DIN

Регулатор Apeks XTX100 REGULATOR DIN

Разполага с иновативна сменяема изпускателна система Diver (DCE). Тази система позволява на водолаза да смени малък изпускателен тройник с голям изпускателен тройник. Това дава на потребителя избор, по-широк изпускателен тройник за минимална интерференция с мехурчета (основен за подводна фотография) и тесен изпускателен тройник за по-малко компактен, удобен регулатор. Регулаторът се доставя с двата комплекта изпускателни тройници. Активна защита срещу инфекции: Добавка, която убива MRSA, предпазва от E-Coli, бактерии и гъбички, също много ефективна срещу вируси и т.н.

Може да се преобразува от дясна конфигурация на маркуча в лява. Процесът на смяна на регулатора към лява конфигурация е бърз и лесен. Въпреки това, тази процедура може да се извърши само от оторизиран сервизен техник на АПЕКС. Оплетените гъвкави маркучи вече са стандартни за всички модели. Тези маркучи са по-леки, по-гъвкави и по-издръжливи.

Подходящ за използване в студена вода под 50°F (10°C).


Свръхбалансиран дизайн на диафрагмата:

Сърцето на всеки регулатор е първият етап. Повечето първи степени на APEKS използват уникален свръхбалансиран дизайн на диафрагмата. При конструкцията на първия етап със свръхбаланс, налягането между етапите в тръбата се увеличава по-бързо от традиционните балансирани модели, докато водолазът се спуска на по-големи дълбочини. Това повишено налягане между етапите компенсира повишената плътност на вашия газ за дишане, като позволява по-голямо количество газ да тече през системата, ако е необходимо. Резултатът е превъзходно дишане, независимо от дълбочината. 


Система за сухо запечатване на околната среда:
Стандарт за повечето регулатори на първа степен APEKS е уникалната екологична система за сухо уплътнение. Тази система служи за няколко цели, включително предотвратяване на натрупването на лед върху главната пружина, което може да възникне при гмуркане в изключително студена вода. Сухото уплътняване на първия етап също действа като предпазна мярка срещу навлизането на замърсители и утайки в главната пружинна камера и елиминира необходимостта от разхвърляно пълнене със силиконово масло или грес във вашия регулатор. 


В повечето конструкции на втория етап на марката регулатор, усилието на водолаза при вдишване отваря клапан вътре в регулатора, който се държи затворен от напрежението на пружината. APEKS 2-ро ниво има пневматично балансирана клапанна система, което означава, че налягането върху 2-ро ниво на клапана е „балансирано“, като позволява на въздуха със средно налягане да преминава през противоположната страна на клапана, за да помогне за противодействие на силата на пружината. Това намалява усилието при вдишване, необходимо за отваряне на клапана на втория етап и значително подобрява цялостната лекота на дишане при всички условия на гмуркане.

  • Производител: Apeks
  • Код на продукта: XTX100 REGULATOR DIN
  • Наличност: 1
  • 1,350.00 лв.
  • Без данък: 1,350.00 лв.

Тагове: гмуркане, дайвинг, дайвинг оборудване, скуба, скубадайвинг, аксесоари за гмуркане, регулатор