Регулатор Apeks XL4 Ocea

Ново Регулатор Apeks XL4 Ocea

Apeks XL4 Ocea е компактен и многофункционален регулатор, базиран на оригиналния XL4, но е актуализиран с допълнителен порт за високо налягане и стилен нов цвят.
XL4 Ocea е лек регулатор, който се поддава на гмуркане при пътуване, но също така е сертифициран за използване в студена вода, така че също така е чудесен регулатор за всякакви среди.


Първата степен използва същия свръхбалансиран дизайн на диафрагмата, който се намира в останалата част от първата степен на Apeks и включва топлообменник за работа със студена вода и също така е екологично запечатан, за да помогне за защита на вътрешните компоненти от замръзване на лед и замърсители. Има четири порта за ниско налягане и два порта за високо налягане, които предлагат изобилие от опции за маршрутизиране на маркуча и възможност за монтиране на аналогов манометър, както и на безжичен предавател.


Вторият етап е завършен с леко бяло тяло, сатенирани метални компоненти и черен мундщук и капак. Компактната втора степен разполага с балансиран клапан за отлична производителност и гладко дишане, регулируем контрол на тръбата на Вентури за водолаз, топлообменник на входа за подобрена производителност на студена вода, компактен изпускателен тройник и мундщук Apeks comfo-bite.

  • Производител: Apeks
  • Код на продукта: Apeks XL4 Ocea
  • Наличност: 2
  • 1,850.00 лв.
  • Без данък: 1,850.00 лв.

Тагове: гмуркане, дайвинг, регулатор, скуба