Регулатор APEKS SINGLE CYL MTX-RC SET

Регулатор APEKS SINGLE CYL MTX-RC SET

Комплектът дълъг маркуч с един цилиндър MTX-RC е предназначен за гмуркачи, които предпочитат конфигурация с дълъг маркуч на един цилиндър. Това също е перфектната настройка за любителски гмуркач, който иска да премине към гмуркане с две групи в бъдеще, тъй като добавянето на още една първа степен създава конфигурация на регулатор с две групи. Комбинирайки здрав военен клас инженерство със супер гладко дишане, с което регулаторите Apeks са известни.
Отличаващ се със същата устойчива на замръзване технология, на която се радва цялата гама MTX-R, MTX-RC издържа на свободно протичане дори при най-ниските температури, като същевременно предлага на потребителя допълнителната гъвкавост да го набере за удобно дишане в по-малко екстремни среди.
Всичко това се постига с помощта на иновативен дизайн на първи етап, който предпазва регулатора от замръзване и пълен набор от потребителски контроли на втория етап за регулиране на дихателната ефективност въз основа на индивидуалните нужди на водолаза.


Първи етап:


Корпус от сатиниран месинг с топлообменни ребра за максимална топлинна ефективност.
Пробивната, иновативна формована крайна капачка на първия етап и екологичната диафрагма помагат за предотвратяване на натрупването на лед, което може да причини свободен поток на първия етап при екстремни обстоятелства. Също така предпазва първата степен от повреда при удар. Скоба за оребрена диафрагма за подобрен топлообмен в условия на студена вода.
Уникален свръхбалансиран дизайн на диафрагмата – докато водолазът се спуска, функцията за свръхбалансиране позволява на газа със средно налягане в маркуча да се увеличава с по-бърза скорост от тази на околната среда. Това води до превъзходна производителност в дълбочина.
5 порта за средно налягане, 4 монтирани на въртяща се кула за подобрена ориентация на маркуча, 2 x ъглови порта за високо налягане за оптимално насочване на маркуча и монтаж на трансмитери.
Двоен въртящ се маркуч за по-голяма свобода на движение и комфорт.


2-ри етап:


Предпазни брони за защита на втората степен от удари и надраскване на най-уязвимите места.
Ергономичен и лесен за използване лост на Вентури.
Огромният регулатор на дихателното усилие прави регулирането лесно в студена вода, докато носите ръкавици.
Голям бутон за прочистване.
Реверсивна втора степен за лява или дясна конфигурация на захранване с газ.
Топлообменник (патентован) разсейва студа, причинен от разширяването на газа, като същевременно извлича топлината на околната вода за по-удобно дишане.
Comfo-bite мундщук.
  • Производител: Apeks
  • Код на продукта: SINGLE CYL MTX-RC SET
  • Наличност: 1
  • 2,090.00 лв.
  • Без данък: 2,090.00 лв.

Тагове: гмуркане, дайвинг, дайвинг оборудване, скуба, скубадайвинг, аксесоари за гмуркане, регулатор