ПОНЧО COLOURMONK Shaman Single Warrior

ПОНЧО COLOURMONK Shaman Single Warrior

ColourMonk са създали уникален продукт, наподобяващ познатите ни хавлиени пончота, но направени от лен. Това е дреха за хора, които не искат да следват тенденциите, а да ги създават. Хора със силна индивидуалност и стил, хора- авантюристи, хора, които живеят извън сивото ежедневие и непрекъснато търсят, изследват, пътуват, мечтаят!


Дрехите са направени от 100% органичен, мек лен, който моментално абсорбира влагата и в същото време съхне бързо. 

Моделите са подходящи за хора от всеки пол и възраст, като благодарение на дизайна се чувствате удобно, цветно и свободно през цялото време. 


Създателите на дрехата са помислили за всички удобства- пончото има по 2 външни джоба от всяка страна, в които има връзки, на една от които виси карабинер, където може да закачите например ключовете от колата или дома си и да сте спокойни, че няма да паднат и да се загубят. Връзките могат да се ползват и като колан. Направен е и вътрешен джоб с велкро затваряне, където можете да приберете своя мобилен телефон, пари или други дребни вещи, които не искате да изгубите. В джоба има и дупка/илик за кабела на слушалките ви, така че да слушате любимата си музика навсякъде. 


Моделите са три:

Pope, който е по- изискан, по- цветен и по- стилен. С дълги ръкави, които могат да се навиват и закачат с копче. Моделът е подходящ и за по- прохладни вечери.

Shaman- олекотен едноцветен модел, с къс ръкав и по- отворено деколте, подходящ за по- топли дни.

Kid- опростен модел, направен специално за деца, с цел удобство и устойчивост.

Ленените монкове могат да се използват за всички водни спортове- гмуркане, сърф, кайт, уейкборд, като наметало или дреха, под която можеш да се преоблечеш като излезеш от водата, а също така през свободното време на яхта, на къмпинг или просто на бара до морето.

  • Производител: ColourMonk
  • Код на продукта: COLOURMONK Shaman Single Warrior
  • Наличност: 5
  • 159.00 лв.
  • Без данък: 159.00 лв.

Изберете:

Тагове: гмуркане, дайвинг, аксесоари за гмуркане, пончо