Aqua Lung AquaFlex Mens 5mm Blue Wetsuit

Aqua Lung AquaFlex Mens 5mm Blue Wetsuit

Мъжки неопренов костюм 5мм.

Името AquaFlex се превърна в синоним по целия свят за разтегливост, комфорт и топлина.Костюмите AquaFlex представляват най-високото качество на пазара днес.

Всички костюми AquaFlex са изработени от четирипосочно разтеглив неопрен, с  шевове  покрити с течна гума за топлина и издръжливост .

Четирипосочно разтегливият неопрен е 3 пъти по-разтеглив от стандартния неопрен. Резултатът е подобрен обхват на движение, лесно обличане/събличане и по-добро прилягане към всяка форма на тялото.

Тъй като традиционната лента по ръбовете на глезените и китките затруднява разтягането при повечето неопренови костюми, ние я премахнахме. Но вместо да оставим ръба необработен, ние го обединихме с нашето уникално покритие на маншета X-Tend, което запазва разтегливостта и има полиран вид, който също е изключително издръжлив.

Ръкавите и крачолите са ергономични за естествена флексия в лактите и коленете. Това намалява натрупването на материал около ставите, което ви помага да се движите по-лесно и удобно.

  • Производител: Aqua Lung
  • Код на продукта: Aqua Lung AquaFlex Mens 5mm Blue Wetsuit
  • Наличност: 1
  • 660.00 лв.
  • Без данък: 660.00 лв.

Тагове: костюм, гмуркане, дайвинг, дайвинг оборудване, скуба, скубадайвинг, аксесоари за гмуркане, водолазен компютър, водолазни компютри